Tietosuojaseloste 17.05.2018

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

MosaiikkiMyymälä FIN (y-tunnus: 1229211-9)
Majankatu 3
50190 Mikkeli

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jukka Hämäläinen
info@mosaiikkimyymala.com
Puhelin: 0500 151 007

Rekisterin nimi:

Verkkokaupan asiakasrekisteri

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot:

Asiakkaalla on mahdollisuus tilata uutiskirje.
Uutiskirjeen voi perua suoraan uutiskirjeen viestissä olevan linkin kautta.

Käytämme evästeitä:

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita vierailemasi sivut tallentavat käyttämällesi tietokoneelle tai päätelaitteelle. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helpompaa ja nopeampaa ja auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.Voimme esimerkiksi kohdentaa viestintäämme sinulle sopivaksi sen mukaan, millä sivullamme olet vieraillut.

Sivuston teknisen toiminnan ja käytön kannalta jotkin evästeet ovat välttämättömiä. Lisäksi saatamme käyttää suorituskykyä mittaavia ja toimintaa seuraavia evästeitä. Suorituskykyä mittaavia evästeitä käytämme parantamaan sivustomme toimintaa seuraamalla, miten käyttäjät sivustoamme käyttävät. Näiden keräämä tieto on anonyymia ja sitä käytetään parantamaan verkkosivujen toimivuutta.

Toimintaa seuraavia evästeitä käytämme käyttäjän tunnistamiseen ja seurantaan. Ne voivat sisältää myös käyttäjään kohdistettavia yksityistietoja, kuten nimi- ja osoitetietoja. Sivustolla on kuitenkin vain ne tiedot, jotka olet itse sille antanut. Myös sivuston käyttöhistoriaasi voidaan hyödyntää, jotta voimme tarjota kohdennetumpaa palvelua.

Sivustomme saattaa hyväksyä myös kolmannen osapuolen lähettämiä evästeitä. Esimerkiksi Facebookin tai Googlen mainoksia sisältävät verkkosivustot saattavat lähettää tietokoneellesi evästeitä käynnin aikana. Näistä evästeistä vastaavat kolmannen osapuolen toimijat itse. He ilmoittavat evästekäytännöistään omilla sivuillaan.

Evästeet voivat olla väliaikaisia tai pysyviä. Väliaikaiset poistuvat päätelaitteeltasi, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet säilyvät pidemmän, ennalta määritellyn ajan. Voimme käyttää sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä.

Lisää tietoa evästeistä löydät myös Viestintäviraston verkkosivustolta osoitteesta: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Haluatko poistaa evästeemme?

Voit päättää itse verkkoselaimen asetuksia muuttamalla, missä määrin haluat sallia evästeiden toiminnan tietokoneessasi. Voit estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa jo tallennetut evästeet ja pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä.

Evästeet voit poistaa selainohjelmasi ohjeiden mukaan.

Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.